Because Ideas Can Be Hot And Cold

PAUELS

Rotselaar, Belgium

The project shows the result of a thorough renovation of an existing split-level dwelling from the eighties, situated on a green and wooded plot.  All functions are assigned to spacious open levels, communicating through different mezzanines.  The bright rooms give fluidity to the architecture, emphasizing its perception. The large patio windows overlooking the garden include the forested landscape into the pure interior and relieve the sense of volumes. Throughout the entire house, the choice of material is the occasion  for a pleasant contrast between the solid natural stone, the dark wengé wood, the delicate finish of the furniture and the artistic value of the decorative elements.
As a result of the choice of natural and solid materials for the whole project, the AISI 316/L stainless steel taps of CEA are just one step further. The bathroom and kitchen follow a precise compositional logic, where the volumes are enhanced by lighting and defined by lines paths drawing furniture and accessories. Here, the designer has cleverly combined the versatility of CEA collections.


Project: Alinea Interieurarchitectuur nv
Photo courtesy of: Lieven Herreman

Discover more in CEAlab4

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy