Because Ideas Can Be Hot And Cold

PRIVATE APARTMENT

Belgium

A project of a minimalistic bathroom and annex dressing room : the architect met the request for a Zen environment, conveying a feeling of balance, minimalism and neatness, all perfectly calibrated so that the owners could take care of themselves in an environment with essential and strict shapes and with an accurate selection of materials.
A concrete-based non-toxic covering,  suitable for seamless walls, is on the floor and parts of the walls and it ensures the spatial uniformity of the bathroom. The rest of the walls are pure white, which highlights the contrast and the homogenous lines. The dressing room has a touch of colour, which adds a note of fresh maturity to the context.
A soft design environment is what an atmosphere needs to be Zen.
CEADESIGN bathroom taps.

Project: KOVE interieurarchitecten
Photo courtesy of: Robert Van Dromme

Discover more in CEAlab3

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy