Because Ideas Can Be Hot And Cold

PRIVATE HOUSE

Parco dei Colli Euganei, Italy

A project of renovation and enlargement of a one-family house in the heart of the Euganean Hills, in the northern-eastern region of Veneto. The outside keeps traditional materials, but a minimalist and basic taste prevails in the inside where the utmost attention is paid to details. The light entering from above, large windows and transparencies enable a smooth gateway to the different rooms.
The geometric shapes of the structure is highlighted by the contrast of the neutral colours – black and white.
CEADESIGN bathroom taps.

Project: Studio Stimamiglio & Architects
Photo: Raffaella Fornasier

Discover more in CEAlab3

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy