Because Ideas Can Be Hot And Cold

MC RESIDENCE

Milano, Italy

The different phases of the renovation of this apartment are the result of a negotiation with the clients, with a desire for a relaxed yet formally elegant living space. The meticulous selection of materials is revealed in diverse but calibrated formal compositions. The separation between the living room and the kitchen area, through a partition wall, is highlighted by the juxtaposition of an hardwood floor, laid out in a herringbone pattern, and a floor in grey stone.
A more informal yet elegant approach is evident in the bathrooms, characterised by combinations and alternations of the monochrome tiles, the teak wood, the natural stone, the fir wood panelling and the AISI 316/L stainless steel of CEA taps.

Progetto: Stefano Colombo Architect, Studio Milanese Architettura
Foto: Daniele Iodice

Discover more in CEAlab5

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy