Because Ideas Can Be Hot And Cold

THE GARDEN HOUSE

London, UK

A urban project offering the relax of a house surrounded by the green.

The white cube of the Garden House stands out on the brick facades of the surrounding buildings, in the heart of London. The layout of the large windows opened to the garden has been designed to give the living area and the bedroom an excellent natural light. The space composition, guided by the needs of city life, is enriched with customised furniture, sliding and adaptable to different functions.

The structure has been designed with exceptional attention to detail and an extremely high level finish throughout. The luxurious bathrooms recreate the atmosphere of a secret silent cave, dedicated to the personal care. The CEA taps in stainless steel combine here charm and functionality, as they guarantee hygiene and total non-toxicity thanks to the antibacterial properties of the material and the environmentally-friendly manufacturing processes.

Project: Laura Petruso @ Alpex Architecture Ltd
Photo courtesy of:
Roger Cannon

Discover more in CEAlab6

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy