Because Ideas Can Be Hot And Cold

PRIVATE HOUSE IN MILANO

Milano, Italy

The renovation project of this apartment in the heart of Milan was inspired by the need to create a new, large living area ideally suited to socialising. To fulfil the desire of the customer to live in a comfortable, simple and functional environment, the original floor-plan has been completely redesigned, optimising the existing spaces.

The hallway is separated from the living area by a single block container element made of natural oak. Total separation between the two spaces is ensured by a simple sliding partition that integrates with the decor. A vertical glass window visually connects the kitchen to the sleeping area allowing natural light to permeate even the most hidden areas.

Project: Alessandro Bongiorni and Roberto Di Stefano

Photo: Alberto Strada

Discover more in CEALAB8 

 

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy