Because Ideas Can Be Hot And Cold

SAAI HEADQUARTERS

Aalter, Belgium

The concept of purity and simplicity of forms is the basis of the SAAI architectural style, the interior design studio of the Pieterjan and Frederik Saey brothers. The new SAAI headquarters in Aalter is a concrete expression of this design approach in which minimalism becomes the key element of the entire creation. The monochrome container, developed in three volumes and made of glass and MDF panels, defines the building’s dual vocation.

On one side has been deployed the functional and flexible design laboratory which leads to a carpentry workshop where projects come to life, while another side hosts the customer reception area, decorated with bronze panels and marble elements.

Project: SAAI

Photo: cafeine.be

Discover more in CEALAB8 

credits digicore

CEADESIGN Srl s.u. | Sede legale - Headquarters: Via Brenta 8 - 36020 Pove del Grappa (VI) Italy | Showroom: Via Brera 9 - 20121 Milano (MI) Italy
VAT - C.F. - R.I. (VI): 01628190249 | Paid-in capital: € 76.000,00 | REA VI 173914 | Tel. +39 0424 572309 | Fax. +39 0424 573121 | Email: info@ceadesign.it

Privacy Policy | Cookie Policy